Dermokosmetiikka / Apteekkikosmetiikka

Perinteisten apteekkituotteiden lisäksi valikoimassamme on useita kosmeettisia ihonhoito- ja meikkituotteita. Apteekissa myytävä dermokosmetiikka on korkealaatuista ja sisältää vain tutkittuja, hyvin siedetyiksi tiedettyjä ainesosia. Dermokosmetiikkatuotteet valmistetaan lääketehdasolosuhteissa valvotusti, käyttäen hyviä tuotantotapoja ja laadunvarmennusmenetelmiä.  Useita valmisteita käytetään myös iho-ongelmien hoidossa. Dermokosmetiikan hinta-laatu-suhde on erinomainen. Valikoimissa on päivittäiskosmetiikkaa ja myös ylellisiä luksustuotteita. Tutustu valikoimiin ja kysy neuvoa henkilökunnaltamme - me autamme mielellämme! Tutustu myös ajankohtaisiin tarjouksiin!

Saatavilla olevat dermokosmetiikkasarjat


Aco dermokosmetiikka

ACO tarjoaa laadukkaita tuotteita sekä ylellisiin ihonhoitohetkiin että ratkaisuja ihon ongelmakohtiin. Sarja on uudistettu ja uudet tuotteet ovat olleet saatavilla helmikuusta 2015 alkaen.  ACO on laadukas ja samalla edullinen sarja.

Avene apteekkikosmetiikkatuotteet

Hoitava Avène-ihonhoitosarja on kehitetty erityisesti herkän ihon tarpeisiin. Avène-tuotteet ovat dermokosmetiikkaa parhaimmillaan. Kun valitset Avènen, saat taattua laatua ja tutkittuja valmisteita; myös ihon ongelmiin. Avène on yksi suosituimmista apteekkisarjoista koko Euroopan alueella. Tuotteet valmistetaan Ranskassa. Siellä on Avènen oma kylpylä, jossa hoidetaan monenlaisia iho-ongelmia sarjan tuotteilla. Avainapteekkien apteekkarit ovat käyneet itse tutustumassa tuotantotiloihin ja todenneet ne laadukkaiksi. Vaatimukset ovat samat kuin lääketehtaissa.

Ducray shampoot ja hoitoaineet

Ducray on ranskalaisen Pierre Fabre -lääketehtaan tuotekehityksen ja ihotautilääkäreiden yhteistyössä kehittämä tuotesarja, jossa on laaja valikoima hiuspohjaa hoitavia shampoita ja hoitoaineita.

Eila Hellgren ihonhoitosarja

Eila Hellgren -ihonhoitosarjan tuotteet edustavat kansallisesti ja kansainvälisesti palkitun ihoterapeutti Eila Hellgrénin kehittämää ainutlaatuista ihonhoitomenetelmää. Vuosien varrella on syntynyt oma ideologia, jonka mukaan ihon ylihoitamista tulee välttää. Tuotteet sisältävät vain tarpeellisia ainesosia eikä mitään ylimääräistä. Sarjan puhdistustuote on apteekin valikoiman helmiä.

La-Roche-Posay dermokosmetiikkaa

Tuotemerkin ydin on ainutlaatuinen La Roche-Posay -lähdevesi, jota käytetään jokaisessa sarjan tuotteessa. Veden ainutlaatuisuus, tehokkuus ja siedettävyys erottavat tuotteet muista. La Roche-Posay -tuotteiden turvallisuudesta ja luotettavuudesta kertoo sekin, että valmisteita suosittelee  25 000 ihotautilääkäriä maailmanlaajuisesti.  Sarjasta löytyy sopivia tuotteita kaikille ihotyypeille niin naisille, miehille kuin lapsillekin.

Louis Widmerin dermokosmetiikkatuotteita

Louis Widmer -tuotteiden valikoimassamme on kaikille ihotyypeille soveltuvia hajustamattomia dermokosmetiikkatuotteita kasvojen hoitoon. Louis Widmer on sveitsiläinen perheyritys, joka on valmistanut jo yli 50 vuoden ajan farmaseuttisia valmisteita ja hypoallergeenisia ihonhoitotuotteita. Innovatiivinen tutkimustyö kohdistuu ihon erityistarpeisiin, minkä vuoksi Louis Widmer toimii tiiviissä yhteistyössä Euroopan johtavien ihotautilääkäreiden ja ‐klinikoiden kanssa.

Vichy ihonhoitotuotteet

”Unelma ihanneihosta on mahdollinen”. Vichy panostaa erityisesti tutkimustyöhön ja tuotekehitykseen. Jokainen tuote sisältää aktiivisten raaka-aineiden lisäksi Thermal Spa -lähdevettä, jonka ansiosta tuotteet ovat hyvin siedettyjä, herkälle iholle sopivia ja hypoallergeenisia. Tuotteiden tehokkuus on todistettu kliinisin testein ja sopivuus herkälle iholle on todettu lääkäreiden valvonnassa. Turvallisuus ja tehokkuus perustuvat iho- ja molekyylitutkimuksiin. Tuotteet testataan mm. valmistajan kehittämällä ja patentoimalla keinoiholla, joka on rakenteeltaan hyvin lähellä elävää ihoa. Vichy on Euroopan suosituin apteekkikosmetiikkasarja.

dermokosmetiikka

dermokosmetiikkaa

Henkilökuntamme auttaa mielellään sinulle sopivan dermokosmetiikkatuotteen valinnassa. Tule käymään!