Avainasiakasedut

LIITTYMINEN

Liittyminen Avainasiakkaaksi on maksutonta. Voit noutaa Avainasiakkuudesta kertovat pienen tarran apteekista vaikkapa kela-korttiisi. Kerro aina kassalla, että olet Avainasiakas. Näin varmistat, että saat kaikki mahdolliset edut käyttöösi.

OSTOHYVITYKSET

Avainasiakkaan kaikki reseptivapaat ostokset kerryttävät ostohyvitysalennusta. Saat kertymäsi mu­kaisen alennuksen suoraan kassalla kaikista normaalihintaisista itsehoitotuotteista, jotka ei­vät ole lääkkeitä. Nämä tuotteet on merkitty hyllyyn värillisellä hintatarralla (keltainen tai sininen). Lääkkeiden hintatarrat ovat valkoisia. Ei-lääkkeellisiä tuotteita ovat kosmetiikka, perusvoiteet, useat vitamiinit ja kalaöljyt, suunhoitotuotteet, haavanhoitotuotteet ja monet muut. Ostohyvitysalennuksen saat omasta Avainapteekistasi.

AVAINASIAKASTARJOUKSET

Kuukausittain vaihtuvat avainasiakastarjoukset ovat jatkuvasti käytettävissäsi. Saat laatutuotteita edulliseen avainhintaan. Katso nämä tuotteet sivulta Tarjoukset. Nämä alennukset saat kaikista Suomen Avainapteekeista. Toimipisteitä on noin 250 ympäri Suomea. Tämä on hyvä muistaa lomilla ja matkojen aikana.

UUTISKIRJE

Avainasiakkaana sinulla on mahdollisuus saada sähköpostiin uutiskirje, jossa kerrotaan mielenkiintoisista, terveyteen liittyvistä ajankohtaisista asioista sekä tarjouksista.

YHTEISVAIKUTUSTEN SEURANTA

Avainasiakashakemuksella annat luvan siihen, että apteekki saa säilyttää ostotietojasi yli 13 kuukautta. Tämä mahdollistaa haitallisten yhteisvaikutusten poissulkemisen pitemmällä aikavälillä. Mainitse aina itsehoitolääkkeitä, luontaistuotteita ja ravintolisiä ostaessasi käytössäsi olevat lääkärin määräämät lääkkeet. Näin voimme varmistaa, että kaikki käyttämäsi lääkkeet ja muut valmisteet ovat keskenään yhteensopivia.

Liity avainasiakkaaksi tästä

Liittymiskaavakkeita saat myös Kipparlahden apteekista ja Avainapteekit-lehdestä.

Avainasiakas­rekisterin tietosuoja­seloste